XU-VIP 2019

Himos Areenan yläkerta on varattu XU:n sekä Bizarre club:n jäsenten VIP-tilaksi. Vipissä on istumapaikkoja, pystypöytiä sekä oma baari, ja lisäksi tilasta on erittäin hyvä näkyvyys lavalle. Myös esiintyjät saattavat piipahtaa alueella. Vipissä pääset myös kohtaamaan jäsenistöä sekä tutustumaan yhdistysten toimintaan käytännössä.
 
Uutuutena tänä vuonna Club X tarjoaa VIP-alueelle dark-roomin, jossa halutessasi pääset konkreettisesti kosketusetäisyydelle. Muistathan kuitenkin tässäkin tilassa hyvät käytöstavat.

Sisäänpääsy VIP-tilaan tapahtuu XU:n ranneketta tai Bizarre Clubin jäsenkorttia näyttämällä. Jäsenet, joilla ei ole vielä ranneketta, voivat ostaa omansa portaiden vieressä sijaitsevasta XU:n myyntipisteestä. Myyntipisteestä on ostettavissa myös muita XU-oheistuotteita. Pisteellä pääsette tutustumaan myös Club X:n toimintaan ja halutessanne liittymään clubiin.

Jäsenistöön kuulumattomat voivat ostaa XU:n pisteeltä kuukauden jäsenyyden sekä rannekkeet tutustumishintaan 15 € (sinkut), 20 € (parit).
VIP-tila on avoinna perjantaina ja lauantaina illalla koko Himo&Erotiikka-tapahtuman aukioloajan.

Mono-miitti

XU:n jäsenten yksityistilaisuus pidetään perinteisesti Himos Areenan vieressä, Mono Pub & Pizzeriassa perjantaina ja lauantaina klo 18-20.

Xperience United

Xperience United ("XU") on seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtauspaikka. Palvelun avulla tutustut samanhenkisiin ihmisiin, löydät seksibileitä sekä muita ryhmätapaamisia ja baari-miittejä. Monet jäsenistämme ovat saaneet palvelun kautta valtavasti uusia hyviä ystäviä ja saaneet elämälleen aivan uuden ja paremman suunnan.

Himo&Erotiiikka-tapahtuman sisäänpääsyn yhteydessä saat rannekkeen, jonka koodilla pääset tapahtuman jälkeen luomaan itsellesi profiilin xperienceunited.com-sivulle. Koodilla saat 1kk ilmaista tutustumisaikaa XU:n sivuille, ilman ostopakkoa.