PALVELUT

HIMOS CENTER VASTAANOTTO

Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien hotellihuoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut tapahtumaliput.  Centeristä voi myös ostaa lippuja tapahtumaan.
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210

INFOPISTE - RANNEKKEENVAIHTOPISTE

Infopiste sijaitsee Himos Areenan sisäänkäynnin yhteydessä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti Himos Areenalla, Club-talolla sekä majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka ja löytötavarat.

SHOPPAILE EROTIIKKATUOTTEITA HIMOS AREENALLA

Tapahtumassa mukana monipuolisia messuosastoja ja tuotemyyjiä. Tutustu yhteistyökumppaneihimme »

NARIKKA HIMOS AREENALLA

Vartioitu narikka Himos Areenalla sisältyy lipun hintaan. Club-talolla ei erillistä narikkaa.

Himos Areena avoinna: pe-la 20-04

MONO PUB&PIZZERIA

Mono Pub&Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit, myös virvokkeita ja pubitunnelmaa. Karaoke perjantaisin ja lauantaisin alkaen klo 20. Monossa voit myös nauttia kevätauringosta terassilla!

Avoinna: Pe 16-24, la 11-24, su suljettu
Keittiö sulkeutuu 30 min aiemmin.

GRILLIVAUNU

Grillivaunu Himos Areenan luona perjantaina ja lauantaina klo 23.30 alkaen aina aamutunneille saakka. Tarjolla grilliruokaa, artesaaniburgereita (myös vege) sekä makkaraperunoita.

ANNISKELUALUEET

Himos Areena, Ravintola Tupa ja Mono Pub&Pizzeria. Nämä tilat ovat anniskelutiloja, joihin omien juominen tuominen on kielletty.

BIZARRE CLUB -TAPAHTUMA

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva Suomen suurin fetish- ja s/m-alan yhdistys. Mukana fettareita, homoja, lesboja, biikkareita, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestitteeja, sinkkuja, varattuja - tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, Baltiaa ja Pohjoismaita! Bizarre Club -tapahtuma Himos Areenan vieressä olevalla Club-talolla. Sisäänpääsy Himo & Erotiikka -rannekkeella. Lue lisää »

Club-talo avoinna pe-la klo 20-04

XPERIENCE UNITED

Xperience United on swingereiden ja muiden seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtaamispaikka. Himos Areenan yläparvi on varattu Xperience United jäsenille, sisäänpääsy VIP-alueelle vain XU-rannekkeilla. Xperience United -jäsenten yksityistilaisuus Mono Pub&Pizzeriassa perjantaina ja lauantaina klo 18-20. Lue lisää »

https://xperienceunited.com/
Muutokset mahdollisia.