PALVELUT

HIMOS CENTER VASTAANOTTO

Himos Center vastaanotosta noudetaan HimosLomien hotellihuoneiden ja mökkien avaimet, sekä majoituksen yhteydessä varatut tapahtumaliput.  Centeristä voi myös ostaa lippuja tapahtumaan.
Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
Puh. 020 711 9210

INFOPISTE - RANNEKKEENVAIHTOPISTE

Infopiste sijaitsee Himos Areenan sisäänkäynnin yhteydessä. Infossa saat vaihdettua paperisen lipun rannekkeeksi, jolla pääset kulkemaan vapaasti Himos Areenalla, Club-talolla sekä majoituspaikkasi välillä. Infon yhteydessä on narikka ja löytötavarat.

SHOPPAILE EROTIIKKATUOTTEITA HIMOS AREENALLA

Tapahtumassa mukana monipuolisia messuosastoja ja tuotemyyjiä. Tutustu yhteistyökumppaneihimme »

NARIKKA HIMOS AREENALLA

Vartioitu narikka Himos Areenalla sisältyy lipun hintaan. Club-talolla ei erillistä narikkaa.

Himos Areena avoinna: pe-la 20-04

RAVINTOLA TUPA

Ravintola Tupa sijaitsee samassa pihapiirissä Himos Areenan ja Club-talon kanssa. Tuvassa buffetaamiainen sekä á la carte. Keittiö sulkeutuu tuntia ennen ravintolan sulkemista.

Avoinna: Pe 16-22, la 8-23, su 8-11
Aamiainen: la ja su klo 8-11, hinta 12,50 €

MONO PUB&PIZZERIA

Mono Pub&Pizzeriasta löydät maistuvat pizzat ja snackfoodit, myös virvokkeita ja pubitunnelmaa. Karaoke perjantaisin ja lauantaisin alkaen klo 20. Monossa voit myös nauttia kevätauringosta terassilla!

Avoinna: Pe 18-24, la 12-24, su suljettu
Keittiö sulkeutuu 30 min aiemmin.

GRILLIVAUNU

Grillivaunu Himos Areenan luona perjantaina ja lauantaina klo 23.30 alkaen aina aamutunneille saakka.

ANNISKELUALUEET

Himos Areena, Ravintola Tupa ja Mono Pub&Pizzeria. Nämä tilat ovat anniskelutiloja, joihin omien juominen tuominen on kielletty.

BIZARRE CLUB -TAPAHTUMA

Bizarre Club on Jyväskylästä käsin toimiva Suomen suurin fetish- ja s/m-alan yhdistys. Mukana fettareita, homoja, lesboja, biikkareita, parinvaihtajia, voyeristeja, transvestitteeja, sinkkuja, varattuja - tavallisia ihmisiä ympäri Suomea, Baltiaa ja Pohjoismaita! Bizarre Club -tapahtuma Himos Areenan vieressä olevalla Club-talolla. Sisäänpääsy Himo & Erotiikka -rannekkeella. Lue lisää »

Club-talo avoinna pe-la klo 20-04

XPERIENCE UNITED

Xperience United on swingereiden ja muiden seksuaalisesti vapaamielisten aikuisten kohtaamispaikka. Himos Areenan yläparvi on varattu Xperience United jäsenille, sisäänpääsy VIP-alueelle vain XU-rannekkeilla. Xperience United -jäsenten yksityistilaisuus Mono Pub&Pizzeriassa perjantaina ja lauantaina klo 18-20. Lue lisää »

https://xperienceunited.com/
Muutokset mahdollisia.